MEMASTIKAN KETAHANAN
Memastikan kefungsian yang berterusan dan keperluan minimum untuk pembaikan atau penggantian.
KEFUNGSIAN
Ia menekankan aspek praktikal dan operasi, memberi tumpuan kepada sejauh mana sesuatu berfungsi untuk memenuhi tujuan atau objektifnya.
DAYA TARIK ESTETIK
Ia merangkumi unsur-unsur seperti keindahan, keharmonian, dan sifat-sifat seni yang menimbulkan respon yang positif dan menyenangkan.
TENTANG KAMI
Kepakaran kami terletak pada reka bentuk dan pembinaan struktur yang teliti menggunakan aluminium dan pelbagai logam.
FKL Construction ditubuhkan sejak 2012 dengan pengalaman 10 tahun dalam industri ini. Ibu pejabat kami terletak di Selangor, Malaysia. Pada tahun 2021, FKL Construction (M) Sdn Bhd telah didaftarkan. Aktiviti utama kami adalah pakar dalam reka bentuk dan pembinaan menggunakan aluminium dan logam. Visi kami adalah untuk menjadi organisasi kelas dunia dalam menyediakan kerja dan perkhidmatan berkualiti tinggi dalam bidang aluminium dan logam. Oleh itu, kami sedang meluaskan perniagaan kami. Kami memerlukan lebih banyak individu yang bertanggungjawab, berdikari dan berbakat untuk menyertai keluarga kami.
MISI KAMI
Kami pakar dalam reka bentuk dan pembinaan menggunakan aluminium dan logam
Untuk menjadi perintis terkemuka dalam perundingan pembinaan kreatif yang menyediakan penyelesaian projek satu hentian dan kerja berkualiti tinggi dalam industri aluminium dan logam.
KENAPA MEMILIH KAMI
Ketukangan yang Indah
Sebut Harga yang Tepat
Penyelesaian Pada Masa
Kualiti Yang Baik
Perkhidmatan Terbaik
PROJEK KAMI